fbpx

Menu ajax problem

HomeTopicsSupport forumMenu ajax problem
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #16342
    Avatar
    Jean-Michel
    Participant

    Now I have discovered another problem. If I activate AJAX in the menus, the footer is not displayed correctly again. (Not responsive) If I switch off AJAX again, the footer is displayed correctly again.

    https://1drv.ms/u/s!Avh15lbcnx7fgutwZjC0QmxEeDP6XA?e=PozShB

    #16346
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    Hello,

    We have checked this problem on your website and it seems to work correctly after the Elementor update. Could you please test how it works from your side now?

    Kind Regards

    #16356
    Avatar
    Jean-Michel
    Participant

    No, unfortunately it’s still the same 🙁
    I switched AJAX on again and now the footer is not responsive again

    #16359
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    We have added a fix to your website. Could you please test how it works now?

    #16360
    Avatar
    Jean-Michel
    Participant

    Ok yes it works. And what was the problem?

    #16366
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    The fix will be included in our next theme update. Could you please check your other topics and reply there if the issue with the footer has been fixed?

    #16374
    Avatar
    Jean-Michel
    Participant

    Ok I replied to the other tickets.
    Did you make changes to the theme to temporarily solve the problem? Because now the font in the xts slider is loaded unsteadily. How can I undo this? I will disable AJAX until the update comes. Thanks very much

    #16383
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    We have now implemented another fix. Could you please test how it works now?

    #16393
    Avatar
    Jean-Michel
    Participant

    No, now load AJAX no longer works in the menu.

    https://nimb.ws/mXZNr8

    #16397
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    Fixed. Please, check now again 🙂

    #16398
    Avatar
    Jean-Michel
    Participant

    It was LazyLoad, wasn’t it?

    #16405
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    No, it was another issue related to the same bug. It will be included in the update too.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Sign in

No account yet?

Create an Account